top of page
  • Foto del escritorroser ferrando

Octubre, 2016


Arriba l’ octubre i ho fa envoltat d'un ritme molt diferent d'altres anys; més tranquil i alhora seré.

Per motius personals us volia dir que faré una pausa en la meva activitat com a pedagoga teatral i corporal.

No sé quan temps durarà aquesta pausa per què es una qüestió que crec que es resoldrà per ella mateixa, sense pressa, ni anticipació per què vull respectar el temps necessari per viure plenament la nova etapa que està a punt d’arribar.

I ho comparteixo obertament amb vosaltres per què darrerament he rebut missatges on em preguntàveu pels tallers que impartiria aquest proper curs.

Agraeixo un cop més la vostra companyia i la confiança que sempre m'heu demostrat.

Em sento molt i molt contenta del camí que he recorregut fins arribar aquí i de fet, sí ho he pogut fer ha estat gràcies a l’ajuda de molts de vosaltres que d’una manera o altra m’heu recolzat i m’heu fet tirar endavant i ser/estar on sóc/estic ara.

Gràcies per ser-hi.

Ens retrobem ben aviat per seguir aprenent plegats.

76 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page