top of page
  • Foto del escritorroser ferrando

Projecte: Direcció de l'espectacle "Germanes" de la Cia.Lisístrates


D'esquerra a dreta: Heura Marçal, Elena Gisbert, Iolanda i Roser Ferrando

Fotografia d'esquerra a dreta: Heura Marçal, Elena Gisbert, Iolanda Garcia i Roser Ferrando

Arriba el dia que decideixo fer un pas endavant i, després d'haver fet el "sorell " unes quantes vegades a les diferents propostes que m' havien arribat per a dirigir un espectacle, dic Sí!!

La Iolanda Garcia, una bona amiga amb qui he compartit diversos tallers d’interpretació teatral, el juliol del 2017 em proposa fer una trobada amb dues amigues i companyes teatrals seves: l’ Heura Marçal i l’Elena Gisbert per a conèixer-nos i explicar-me les seves inquietuds artístiques i el seu desig de crear Cia. plegades. És així quan em proposen dirigir el que será el primer espectacle teatral de la Companyia Lisístrates!

La il·lusió, l’empenta, la bona energia que es notava entre elles, la seva experiència teatral i sobretot la forta implicació que mostraven per donar vida a aquest nou projecte teatral va fer decidir-me i acceptar el repte.

Un nou repte que assumeixo amb la meva característica exigència i amb molta, molta il.lusió.

L'exigència treballada en positiu ( aquí hi ha la dificultat) és el motor que m’ajuda a fer “el que sigui” de la “millor manera possible” per poder sentir-me tranquil·la i satisfeta del que està succeïnt o bé, del seu resultat. I la il·lusió per mi és la seva estimada e inseparable companya! I tant estimada…

Bé, tot això per dir-vos que aquest nou projecte arrenca el proper mes d'octubre.

En seguiré parlant, segur!

77 visualizaciones0 comentarios
bottom of page