top of page
  • Foto del escritorroser ferrando

Actuacions novembre '08 de l'espectacle 'Germanes' de la Cia. Lisístrates.


Properes parades:

DIUMENGE 11 DE NOVEMBRE A LES 20H:

ens trobareu a l'auditori de l'Espai Jove Fontana (Gràcia) per què pugueu disfrutar altra vegada de l'obra teatral 'Germanes' de la Cia. Lisístrates, escrita per Carol López i dirigida per una servidora que ja va ser estrenada el passat juny a la Casa Orlandai de Barcelona. A mi em faria molta, molta il·lusió veure'us-hi! ( la vostra foto del facebook/whatsapp està molt bé però ja sabeu que jo sóc més de xerrera en directe i/o 'axuxons'). L'equip d'actors s'ho ha treballat de valent i gaudeixen molt fent-la!

Així que no teniu cap excusa per venir els qui encara no l'heu vista i els que vulgueu repetir sereu molt benvinguts!

I si, malauradament, aquest diumenge no podeu venir us avanço:

DIMECRES 21 DE NOVEMBRE A LES 20H:

ens tornareu a trobar a Vil.la Urània (Sarrià-Sant Gervasi) dins de la V Mostra de Teatre Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona Aquesta vegada podreu gaudIr de l'espectacle en un espai molt més íntim que l' Espai Jove Fontana.

Us informem que si voleu venir reserveu la vostra entrada gratuïta a través d'aquest enllaç:

Trieu i remeneu! Però veniu!

Us hi esperem!

Moltes gràcies per acompanyar-nos.

23 visualizaciones0 comentarios
bottom of page