top of page
  • Foto del escritorroser ferrando

Actuacions abril 2019 de l'espectacle 'Germanes' de la Cia. Lisístrates.


Actrius : Heura Marçal, Iolanda Garcia i Elena Gisbert

Properes parades:

DISSABTE 6 D'ABRIL A LES 18H:

ens trobareu al Centre Cívic Sant Andreu de Barcelona, situat al carrer Gran de Sant Andreu número 111 per què pugueu disfrutar una altra vegada de l'obra teatral 'Germanes' de la Cia. Lisístrates, escrita per Carol López i dirigida per una servidora que va ser estrenada el juny 2017 a la Casa Orlandai de Barcelona. Ens faria molta il·lusió veure'us-hi, tant els que encara no l'heu vista com els que vulgueu repetir; tots hi sereu molt benvinguts!!!

Sempre ho dic però és així; un text que no deixa indiferent a ningú i un equip d'actors fantàstic que s'ho ha treballat de valent i gaudeix molt fent l'obra. Què més voleu? Ho voleu comprovar per vosaltres mateixos/es?

Espectacle gratuït / Taquilla Inversa:

Cal reservar entrades a través del correu: infoccsa@bcn.cat o trucant al telèfon 933 119 953

I si nó podeu venir a l'abril us avanço una altra opció:

DIVENDRES 3 DE MAIG A LES 19:30H:

Ara sí que no teniu excusa! Avisats esteu de la recta final d'aquest projecte tant especial!

Us hi esperem!

Moltes gràcies per acompanyar-nos.

Roser F.


37 visualizaciones0 comentarios
bottom of page