top of page
  • Foto del escritorroser ferrando

Darrera funció de la temporada 2018/19 de l'espectacle "Germanes" de la Cia. Lisístrates


Propera i darrera parada:

DILLUNS 8 DE JULIOL A LES 20H:

Els que em coneixeu bé sabeu que, malgrat mil vés a saber què, qui, com, quan.., sóc amant de plantejar-me i viure nous reptes. Entre alguns d'ells hi ha el projecte de direcció del primer espectacle de la Cia.Lisístrates que va ser estrenada el juny 2017 a la Casa Orlandai de Barcelona i del que us he anat parlant aquí al llarg de la seva evolució: origen, assajos, estrena, bolos...

Alguns de vosaltres ja ens heu acompanyat en alguna de les representacions que hem fet aquest any però d'altres encara no.

Així que us animo de tot cor a venir a veure'ns al darrer bolo de la temporada 2018/19.

Es tracta de l'obra teatral 'Germanes' de la Cia. Lisístrates, escrita per Carol López i dirigida per una servidora que podreu veure el proper dilluns 8 de juliol aquí al Vil·la Urània, al C/ Saragossa número 29 del districte de Sarrià-Sant Gervasi a Barcelona.

Hem rebut comentaris i crítiques molt variades, per sort!

Però avui en destaco una de molt especial per tancar la meva feina en aquest projecte on m'hi he involucrat tant personalment com professionalment.

En paraules d'una molt, molt bona amiga meva que va venir a veure'ns el dia de l'estrena:

"Hi ha tant de Roser en aquest espectacle: per tot arreu hi ets...Ha estat tant bonic. T'he vist inclús a les estovalles :) "

Espectacle gratuït

Cal reservar entrades a través l'enllaç que teniu aquí

Tots hi sereu molt benvinguts!!!

Moltes gràcies per acompanyar-nos.

Roser F.


54 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page