top of page
  • Foto del escritorroser ferrando

Inauguro pàgina a Facebook


Finalment, he decidit fer cas al senyor Facebook i altres persones que han estat molt insistents en què donés vida a la pàgina que es va obrir fa la tira a la plataforma de Facebook.
Es tracta d'un espai que està vinculat a aquesta pàgina web on intentaré endreçar i compartir d'una manera breu, senzilla i directe part de la meva trajectòria professional i alhora personal, esclar, amb vosaltres.El repte per a mi és transmetre-us informació/experiència que crec que us pot interessar sobre aspectes relacionats amb la salut ( a través de la tècnica del Qigong, el moviment, l'expressió corporal, la dansa...) i també amb la cultura ( llibres, teatre, notícies actuals...).


Salut i cultura; dos pilars que formen part de mi i que vull compartir amb vosaltres.


Així doncs a partir d'ara em podeu llegir en aquest blog, on seguiré publicant de tant en tant entrades amb un contingut més extens, i a la meva pàgina facebook on les entrades seran més breus, pràctiques i per tant el ritme de la publicació serà més constant i dinàmic.

Em faria molta il·lusió si em seguíssiu en aquesta nova aventura.


Seguim el viatge!


Salut i riures :)___________________________________________________________________________________________


Reflexió i també diàleg

M'agradaria molt obrir un diàleg amb vosaltres per què segur què teniu molt a dir.

Si us ve de gust, us convido a participar activament en aquest espai deixant comentaris i/o likes. Per a fer-ho, només cal que hi accediu a través de l'espai que teniu a la part superior/dreta: Inicia sesión/ Regístrate


26 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page