top of page
  • Foto del escritorroser ferrando

QI GONG a l'aire lliure - Gener 2022
Durant aquest proper 2022 seguiré oferint l'espai de trobada i pràctica de Qi gong a l'aire lliure, els diumenges de 10h a 11h als Jardins de la Tamarita de Barcelona.


Es tracta de trobades que tenen l'objectiu d'ajudar-te a desconnectar del teu dia a dia i (re)connectar-te.Trobada i Pràctica:


Actualment, som un grup reduït de dones que compartim una mateixa mirada; el desig d'habitar els nostres cossos per sentir-nos millor i sostenir amb flexibilitat i alhora fermesa la nostra realitat.


La disciplina del Qi gong ha acollit aquesta mirada comuna i és a través de moviments suaus i dinàmics guiats per la respiració abdominal que prenem consciència de com ens sentim i ens encaminem cap un estat de calma i serenor.

A les trobades facilito diferents exercicis provinents d'aquesta disciplina amb l'objectiu de millorar:

  • la nostra consciència corporal-mental.

  • l'atenció, l'observació i la identificació de manera més eficient dels nostres sentiments.

  • l'acompanyament als nostres sentiments, sense judicis, donant-los el seu espai i, si cal, transformant-los.

  • la connexió, la integració i la consolidació d'un estat d'equilibri físic i emocional saludable tant per a nosaltres com per al nostre entorn.


I la cirereta del pastís:

Aquest treball físic i emocional es du a terme en un oasis al bell mig de la ciutat, als Jardins de la Tamarita.

Un teló de fons que té molt a veure en l'evolució d'aquestes trobades, en la (re)connexió i en poder gaudir plenament dels beneficis que aporta la pràctica regular de la disciplina del Qi gong a l'exterior, a l'aire lliure com s'havia fet sempre des dels seus orígens.M'agradaria molt trobar-vos-hi i compartir les properes pràctiques amb vosaltres!!!Us desitjo molta salut i moviment per aquest 2022!!!


Roser___________________________________________________________________________________________


Reflexió, diàleg i tribu:

M'agradaria molt obrir un diàleg amb vosaltres per què segur què teniu molt a dir.

Si us ve de gust, rebre l'avís de les noves entrades al meu blog, així com participar activament en aquest espai deixant comentaris i/o likes, només cal que us registreu a l'espai habilitat a la part superior/dreta on diu: Inicia sesión/ Regístrate

Gràcies i més gràcies per ser-hi!42 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page