top of page
  • Foto del escritorroser ferrando

Visualitzant el Setembre!
Al setembre m'agradaria molt continuar les pràctiques de Qigong a l'aire lliure.


Una proposta que va néixer el juny passat de la necessitat que vaig sentir, una vegada ja estàvem desconfinats, de compartir presencialment el treball de pràctica/recerca que havia desenvolupat durant les meves sessions de Qigong a casa confinada.


Segurament les experiències del confinament són tant variades com les persones i les seves circumstàncies; jo no en sóc cap excepció i tinc la meva particular.

En el meu cas, a diferència d'una part important del meu entorn directe, em vaig trobar amb projectes, classes i tallers aturats i per tant amb una vella i coneguda inestabilitat econòmica, i de retruc també emocional.

La incertesa de la situació em va encaminar a refugiar-me en les meves pràctiques diàries; de vegades, compartides amb la meva parella i la meva filla de tres anys i mig i moltes altres sola amb el meu jo, el meu cos, les meves emocions i els meus pensaments. Vaig aprendre a navegar per les seves diferents capes sense màscares ni reptes a superar; jo davant del meu jo practicant dia a dia per sentir-me millor.


Aprenent a respirar i a moure el que hi havia, sense artificis ni jocs.


Va ser el pretext perfecte per reconnectar-me amb aquella manera d'estar a la vida que em fa sentir tranquil·la i agraïda; aquella, i sols aquella, que em fa sentir realment feliç.


Però com sempre dic, les paraules sovint se les emporta el vent però l' experiència del que has viscut perdura en tu, i tant que perdura!!

Així que us animo de tot cor a seguir dedicant-vos a vosaltres, al vostre cos, a les vostres emocions i als vostres pensaments.


És una meravella viure el teu aquí i ara mentre sents l'escalf dels teus.


Si voleu seguim un tram més del camí plegades !


Salut!*Places limitades:

Preu: sessió individual - 10€ o bé, si fas les quatre sessions - 35€.

Fes la teva reserva a través del correu info@roserferrando.com___________________________________________________________________________________________


Reflexió, diàleg i tribu:

M'agradaria molt obrir un diàleg amb vosaltres per què segur què teniu molt a dir.

Si us ve de gust, rebre l'avís de les noves entrades al meu blog, així com participar activament en aquest espai deixant comentaris i/o likes, només cal que us registreu a l'espai habilitat a la part superior/dreta on diu: Inicia sesión/ Regístrate

Gràcies i més gràcies per ser-hi!

41 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo

Comments


bottom of page