top of page
  • Foto del escritorroser ferrando

Avançant en l'aprentatge del Qi Gong



Exàmens Duan Qigong organizats per l'Institut Qigong de Barcelona a la Universitat de Barcelona i expedits per la International Health Qigong Federation.

Lliurament dels diplomes.



" Roser y Carmen reciben el Diploma de Instructora de Qigong 2ªDUAN por el Instituto Qigong Barcelona; han recorrido un camino larguísimo, son muchos años de formación continua

y reconocimiento a su labor de divulgación del qigong para todas las personas".

Nuria Leonelli, directora del IQB.




De celebracions..


Després de 10 anys de pràctica constant amb la disciplina del Qi Gong, segueixo avançant il·lusionada, amb empenta, i sempre disposada a aprendre més per què sé que el camí es fa així, caminant.


A raig escric aquestes línies, justament, per celebrar aquest viatge i en especial el trajecte dels dos darrers anys.


Totes sabem que hem viscut una pandèmia molt complicada d'entendre i gestionar; una pandèmia que ha esgarrapat la nostra fragilitat com a éssers humans i ha cridat als quatre vents que podem millorar-nos com a societat.

En podem parlar molt del què hem viscut però avui l'escrit va de celebracions així que no em vull desviar del tema.

Només volia recordar l'escenari per explicar-vos que un dels pilars més importants durant aquesta època ha estat la pràctica gairebé diària d'aquesta disciplina.


Una rutina que s'ha convertit en un refugi de llibertat.


En el Qi Gong, com d'altres disciplines corporals, la repetició dels seus moviments és molt útil per poder memoritzar-los però sobretot ens ajuda a aprofundir en la forma, integrar-la i així deslligar-te d'ella.


Fluir en llibertat.


I si avui comparteixo aquestes paraules amb vosaltres és per què volia fer-vos partíceps del camí recorregut i també animar-vos, si us ve de gust, a descobrir i/o seguir avançant en l'aprenentatge d'aquesta meravellosa disciplina.


Mentrestant jo segueixo celebrant...


I vosaltres?


Una abraçada,

Roser



___________________________________________________________________________________________


Reflexió, diàleg i tribu:


M'agradaria molt obrir un diàleg amb vosaltres per què segur que teniu molt a dir.


Si us ve de gust rebre l'avís de les noves entrades al meu blog, així com participar activament en aquest espai deixant comentaris i/o likes, només cal que us registreu a l'espai habilitat a la part superior/dreta on diu: Inicia sesión/ Regístrate


Gràcies i més gràcies per ser-hi!


38 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page