top of page
  • Foto del escritorroser ferrando

Els batecs de l'energia vital ( Qi )






Just ahir llegia un proverbi hawaià que deia: "L'energia flueix quan la tensió se'n va".


-Proverbi hawaià? I també xinès! (vaig pensar).


El vaig relacionar també amb l'estiu; una estació molt bona per posar en pràctica aquest proverbi hawaià, xinès, peruà, australià....Potser universal?


De ben segur que més d'una de vosaltres, si us preguntés, em diríeu que l'estiu us ha permès relaxar-vos, recarregar les piles, dedicar més temps a la parella, la família, els amics, a les activitats que més us agrada fer i que potser durant la resta de l'any us és més complicat poder dedicar-hi estones, entre d'altres.

I segurament, també em comentaríeu que les rutines s'han transformat, el temps s'ha estirat com el xiclet i no heu necessitat mirar tan sovint el rellotge per què les presses s'han ralentitzat, igual que els nervis, les tensions o els maldecaps.

I de les obligacions, què dir?

Sembla que han desaparegut i s'han vestit de gaudi i colors.

Ha estat una festassa, vaja!


Doncs sí! Perquè l'estiu ens convida a disfressar-nos del què vulguem, a jugar amb el temps i a deixar-nos fluir tan com necessitem per connectar-nos amb allò que realment volem.


I per mi, també ha estat així:

m'he regalat temps per compartir amb la família, els amics, i els he abraçat tant com he pogut. També, m'he deixat sorprendre per la vida i he acceptat el que m'oferia sense judicis (això és nou per a mi) i sí, he sentit que, simplement, havia d'escoltar-la i seguir confiant en ella (sembla fàcil però de vegades no ho és gens ni mica).


Però sabeu què?

El millor de tot és saber que els batecs de la nostra energia vital (Qi) es poden escoltar durant tot l'any, no només a l'estiu. Oi, tant que sí!

Ho voleu comprovar?

Si és així em trobareu a la tardor a Barcelona impartint els següents tallers:




Ens hi veiem?


Qualsevol consulta no dubteu en contactar amb mi.


Gràcies per ser-hi!


Una abraçada,

Roser


___________________________________________________________________________________________


Reflexió, diàleg i tribu:

m'agradaria molt obrir un diàleg amb vosaltres per què segur que teniu molt a dir.

Si us ve de gust rebre l'avís de les noves entrades al meu blog, així com participar activament en aquest espai deixant comentaris i/o likes, només cal que us registreu a l'espai habilitat a la part superior/dreta on diu: Inicia sesión/ Regístrate

Gràcies i més gràcies per ser-hi!


42 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page