top of page
  • Foto del escritorroser ferrando

Pràctiques de Qi Gong a l'aire lliure


QI GONG A L'AIRE LLIURE


Dia: Diumenge / matí

2/10 i 16/10 i 6/11 i 20/11 Horari: 10h a 11h Lloc: Jardins de la Tamarita a Barcelona Punt de trobada: Av.Tibidabo a la Plaça Kennedy. Aportació General; 15€ sessió / 30 € mes.

Us escric per dir-vos que em sento molt feliç de tornar a oferir aquest espai de pràctica de Qi Gong a l'aire lliure als Jardins de la Tamarita de Barcelona.


Enguany, el projecte l'he perfilat, oferint així la possibilitat de tenir un seguiment més constant de la pràctica i així poder ser més conscients dels beneficis que ens aporta la pràctica al nostre dia a dia. Us proposo trobar-nos dos diumenges al mes que estan ja planificats (veure les dates de més amunt) que coincideixen sempre amb el 1er i 3er diumenge de cada mes. L'aportació per sessió és de 15€ / 30€ mes i la idea és seguir treballant amb un grup reduït i constant per així compartir plegades les experiències i l'evolució que es viu quan practiques aquesta disciplina (obert a totxs).


Dit això, què us sembla si ens veiem el dia 2/10 als Jardins de la Tamarita? Us hi animeu?

En el cas que sigui així, si us plau, m'ho confirmeu per aquí i us reservo la plaça. Una abraçada ben forta,

Roser ___________________________________________________________________________________________


Reflexió, diàleg i tribu:


m'agradaria molt obrir un diàleg amb vosaltres per què segur que teniu molt a dir.


Si us ve de gust rebre l'avís de les noves entrades al meu blog, així com participar activament en aquest espai deixant comentaris i/o likes, només cal que us registreu a l'espai habilitat a la part superior/dreta on diu: Inicia sesión/ Regístrate


Gràcies i més gràcies per ser-hi!



103 visualizaciones0 comentarios

Entradas Recientes

Ver todo
bottom of page